martes, 19 de abril de 2011

CANVIS EN EL PLA DE TREBALL

Com ja em va passat al practicum I, i suposo que és habitual, a mida que es va desenvolupant el projecte i els dies de pràctiques, es van produïnt canvis en el Pla de treball incial.
Quan es treballa en una realitat els psicopedagogs hem d'estar preparats pels canvis que segurament seran inevitables, ja que com tots sabem treballem amb persones i en contextos interactius i dinàmics. Inicialment vam establir una intervenció que es basava en el treball amb l'ordinador per a millorar la motivació de l'A, i ara després de fer l'observació, de consultar la documentació i de diferents trobades amb la tutora, establim treballar igualment amb l'ordinador com una nova eina però en un aspecte més concret, l'expressió escrita, ja que l'A hi té moltes dificultats. A més també establim poder treballar de manera senzilla i pràctica el tema de l'organització de la motxilla, carpeta i agenda.

Seguim treballant...

6 comentarios:

  1. Hola Mónica, crec que els canvis són inevitables i alhora positius, ja que ens ajuden a fer una anàlisi detallada dels nostres propòsits, objectius i dels "problemes" o situacions que ens anem trobant a mesura que anem avançant en la nostra intervenció com a futurs psicopedagogs.
    Estic convençuda que aquests canvis t'aportaran moltes més reflexions sobre les actuacions realitzades i aquelles que tens previstes dur a terme.
    Ànims!

    ResponderEliminar
  2. Ei Susana! Si la veritat és que aquests canvis són més reals i possibles amb el temps que diposem. A més els canvis es produeixen també perquè a mida que he anat assistint al centre hem decidit prioritzar allò primordial en aquests moments, i la meva tutora em diu que no és que no estigui motivat sinó que té tantes dificultats que tot li és molt complicat. Com deia, el poder parlar amb la tutora sovint i que aquesta em recolzi m'està aportant molt... a més em tracta com una professional més i sempre té una estoneta per a que poguem parlar i intercanviar opinions, idees, observacions...

    ResponderEliminar
  3. Hola Mónica, la veritat és que el diàleg amb els tutors de pràctiques jo també els valoro molt positivament. En el meu cas he tingut molta sort tant en el primer pràcticum com en el segon. Observo que tu també has estat afortunada.

    Poder disposar del recolzament i suport d'un professional en el desenvolupament i transcurs del projecte et dóna més seguretat i confiança a l'hora d'emprendre accions. T'encoratja el fet que confiïn en la teva opinió i et vegin com a un professional més.

    Felicitats per la feina feta!

    ResponderEliminar
  4. Doncs si, quan vas al centre de pràctiques i et sents com "un de pràctiques" estàs més cohibit, vas amb més por... Que hihagi un professional al teu costat, sempre t'ajuda!! estem de sort noia!!

    ResponderEliminar
  5. Els canvis suposem reptes i axiò a la vegada ens encorratja a noves tasques.
    Quan programem setmanalment o per mesos, no canviem? Un pla és una proposta que guia però en la seva execució del dia a dia hi ha canvis fruit precisament de la seva execució.
    Ànims!!!!

    ResponderEliminar